Blogg

American Apparel Vår/Sommar 2010


Nya modeller, färger och möjligheter.

American Apparel tröttnar aldrig på att ta fram nya modeller och fortsätter ösa på med nya färger i sitt sortiment. Detta innebär att de har en enorm bredd med mer än 100 olika färger - från subtila neutrala till highlighter brights. Vi kan därför erbjuda er unika valmöjligheter vare sig det handlar om arbetskläder, lagtröjor eller danskläder.

Nyheter

Mina personliga favoriter bland nyheterna är deras Unisex Baby Rib Cardigan (RSA4400) - en klassisk slimmad cardigan med knäppning. Även att deras kalsong Baby Rib Brief (4415ORG) nu finns i organisk bomull är tummen upp.

För er som vill ha en liten extra touch på er merch kan jag tipsa om deras oversized Unisex Viscose Tee (RSAVC400) samt Viscose Tank (RSAVC401). Deras grymt snygga Flex Fleece Zip Hoody (F497) finns nu även i fler färger.

Det finns även ett gäng nya unika plagg idealiska för dansgrupper, cheerleading, gymnastik och träning i största allmänhet. Kolla in dessa här.

Vi är en av nordens största återförsäljare av American Apparel. Har ni frågor är det bara höra av sig!

Katalogen för våren/sommaren 2010 kan ni ladda ner här. Den som älskar känslan av en nytryckt katalog mellan fingrarna kan givetvis beställa en sådan av oss. Hela American Apparels utbud för wholesale finns även online här!

American Apparel tillverkar och distribuerar allt själva i Los Angeles, CA. De har även egna butiker runt om i världen. Närmsta butik finns i Stockholm (Götgatan 36 och Kungsgatan 44).

BE OM OFFERT »

Läs mer om: American Apparel

Nyhetsbrev och Twitter

Håll kontakten med oss! Nu har vi fixat ett nyhetsbrev och gett oss in i den sociala djungeln!

Vi vill hålla kontaken med våra kunder och har nu hittat en bra tjänst för detta genom MailChimp. För dig som är intresserad så erbjuder vi rabatter, specialerbjudanden, gratis prover samt tips och artiklar, enbart och exklusivt för våra prenumeranter.

Allt du behöver göra är att registrera dig här. Det tar bara några sekunder.

Du kan vara lugn. Vi kommer skicka ut nyhetsbrevet några gånger om året. Vill du ha mera regelbundna nyheter om vad vi håller på med så följ oss på Twitter eller kolla in vår fotoblogg på Tumblr.

Follow MerchworldPrint on Twitter

Läs mer om: Om oss